Povestea noastră

În calitate de om, de mamă și soție vreau să împart cu oamenii dragostea mea față de natură și valorile unice ale locului unde m-am născut și m-am format: vechiul tărâm al dacilor din munții Orăștiei.

Bine te găsesc! Sunt nutriționist Nicoleta Șerban și mă bucur să te întâmpin în cetatea sănătății și a bunăstării, să descoperim prin nutriție o cale spre împlinirea fizică, mentală și emoțională.

Sunt absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, din Timișoara. Totodată, am absolvit și Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului, Specialitatea Chimie Alimentară din cadrul Universității  Politehnice Timișoara și programul de master „Controlul și avizarea produselor naturale procesate” din cadrul aceleiași facultăți. Ca specialist, sunt mereu conectată la fluxurile de informație din sfera științifică, pentru a fi la curent cu tot ce este nou și poate fi de ajutor pacienților și colaboratorilor mei: acces la programe de sănătate, tratamente și echipamente revoluționare.

Am creat Clinica Nutridava din dorința de a-mi transmite cunoștințele sub diferite forme, îmi este drag să am grijă de oamenii sănătoși și bolnavi cu terapie nutrițională, să îi învăț să aibă încredere în instinctul înnăscut al corpului, pentru a se hrăni într-un mod care nu implică o contorizare plictisitoare a caloriilor sau restricționarea tuturor alimentelor preferate.

Nutriția, așa cum este definită de catre comunitatea ștințifică, reprezintă totalitatea proceselor fiziologice prin care un organism viu își procură substanțele necesare creșterii, dezvoltării, obținerii energiei pentru desfășurarea proceselor vitale și refacerii țesuturilor.

Dincolo de necesarele fizionomice și anatomice, nutriția, prin dietă personalizată, oferă celor ce aleg să se bucure de beneficiile acesteia, avantaje curative și de suport în procesele fizice, cognitive și emoționale.

Ce găsești la noi?

Echipa NUTRIDAVA te întâmpină cu profesionalism și entuziasm, gata să te însoțească pas cu pas în călătoria către minunata lume a prevenției și vindecării, prin înțelegerea procesului de hrănire.

În funcție de nevoile tale, Nutridava îți poate oferi pachete speciale de nutriție. Misiunea noastră este să îți dezvăluim, prin sprijin reciproc, procesele nutriționale individuale și personalizate, construite pe fundamente demonstrate și susținute științific, în armonie cu valorile culinare și culturale românești.

De asemenea, Clinica Nutridava ți-a pregătit soluții care te vor ajuta să-ți păstrezi sănătatea, să-ți redescoperi energia, forța și bucuria de a trăi din plin fiecare zi. Te poți lăsa răsfățat de efectele binefăcătoare ale tehnicilor de relaxare prin masaj și aromaterapie sau poți alege să cunoști comori ale pământului pe care le-am ales pentru tine și le-am așezat pe rafturile unui cochet boutique virtual și fizic.

Te aștept cu brațele deschise să începem să descoperim împreună calea spre o viață sănătoasă și echilibrată, o cale către noi înșine.

Cu prietenie,

Nicoleta Șerban

%d blogeri au apreciat: