Termeni și condiții TRANSPORT, REFUZ ȘI RETURURI

Site-ul www.nutridava.ro aparține societății SC. DIETAID EXPERT SRL, societate ne plătitoare de TVA

Siteul nostru este: www.nutridava.ro

PREȚ & MODALITĂȚI DE PLATĂ:

Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției, preț la care se adaugă și costurile de livrare.


PLATA se poate realiza astfel:

  • card bancar la plasarea comenzii, prin intermediul platformei regăsite pe site.


EXPEDIERE & LIVRARE
Taxa de livrare este calculată și afișată pe site cu toate taxele adăugate, valoarea taxei fiind aceea afișată pe site la momentul achiziționării produsului.
*Tariful este valabil pentru localitățile de pe teritoriul României în care firmele de curierat au hub-uri. La cererea clienților (acolo unde curierul nu livrează) și la acceptul nostru, putem livra și prin Poșta Română acolo unde firmele de curierat nu livrează.
Nu expediem în afara teritoriului țării decât în condiții speciale.
Vă rugăm să vă completați toate datele de contact necesare companiei de curierat pentru predarea coletului.
În cazul în care doriți factura pe persoană juridică, vă rugăm să ne trimiteți datele complete ale companiei.
Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate de către dvs. nu se mai află pe stoc, vă vom contacta telefonic sau prim mesaj.
Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi revine societății de curierat sau transportatorului, conform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului și dacă vom fi înștiințați de eventualele probleme la preluarea coletului.

RETUR
Dacă sunteți nemulțumit de produsele cumpărate de pe site-ul nostru puteți să le returnați în maxim 14 zile calendaristice, conform OUG 34/2014 privind protecția consumatorilor. Cheltuielile de returnare sunt suportate exclusiv de către consumator.
Dreptul de renunțare la cumpărare NU se aplică în cazul persoanelor juridice.
Rambursarea sumelor aferente produselor (și a taxei de livrare, dacă este cazul) se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la data denunțării contractului de către consumator, însă putem amâna acest termen până ce primim coletul / primim dovada returnării coletului către noi.
Rambursarea se face prin aceeași metodă de plată utilizată de către consumator la tranzacția inițială, cu excepția cazului în care noi împreună cu consumatorul suntem de acord cu altă modalitate de plată.
Nu se acceptă retur în cazul produselor deteriorate, deschise, care prezintă urme de uzură.
Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor, vă rugăm să ne contactați la hello@nutridava.ro sau la telefon: 0767006229