Aparatură performantă

ANALIZOR PROFESIONAL TANITA MC-780 MA

Specificații:

* 8 electrozi ce permit o analiză corporală precisă
* Design interactiv ce permite clienților să folosească analizorul fără asistență de specialitate
* Consola mare cu ecran dublu, cu grafică ușor de citit
* Trimite datele direct la orice imprimantă PictBridge
* Transfer de date wireless cu ajutorul unui adaptor Bluetooth
* Card SD încorporat
* Conectivitate USB
* MDD Aprobat cu Nawi clasa III-a și NAWI clasa IIa precizie
* Capacitatea maximă de greutate 270 kg x 0.1 kg


MĂSURĂTORI:

* Grăsime corporală (%)
* Masa de grăsime corporală
* Masa de grăsime
* Masa musculară
* Indicator de grăsime viscerală
* Apa din organism
* Apa extra-celulară
* Apa intra-celulară
* Raportul ECW / TBW
* Indicele de masă corporală (BMI)
* Masa osoasă
* Indicele formei fizice
* Rata metabolică bazală kcal
* Indicatorul ratei metabolice bazale
* Vârsta metabolică
* Distribuția grăsimii corporale
* Echilibrul masei musculare
* Rata masei musculare a piciorului
* Citire picior, braț și trunchi (zona abdominală): grăsime corporală (%), indicator masă de grăsime corporală, masa musculară, indicator masa musculară
* Rezistență
* Unghi de fază

ROWE Professional 24 Pads

ROWE Professional 24 Pads

Descriere

Unul dintre cele mai complexe aparate de ELECTROSTIMULARE și aparate de slăbit ce oferă tratamentul principal în slăbirea în circumferință, eliminarea celulitei (aparat anticelulitic revoluționar), tonifierea și remodelarea corporală. Professional 24 Pads aduce unic în electrostimulare contracții complexe și complete de tip izotonic și izometric, generând efecte mai rapid și rezultate de lungă durată.

Professional 24 Pads – aparatul de electrostimulare care a adus inovația în tratamentul anticelulitic și de remodelare corporală!

Electrostimularea rămâne în continuare una dintre principalele metode de slăbire ultra-rapidă, pasivă, cu efecte vizibile aproape imediat: piele mai fermă, musculatură tonifiată, cele mai bune rezultate în tratamentul anticelulitic și remodelare corporală.

Electrostimularea musculară presupune impulsuri electrice care acționează asupra musculaturii cu o frecvență și intensitate adecvată pentru a genera o mișcare vibratorie a mușchilor, astfel arzând calorii și grăsimi aflate în exces în organism. Masaj cu electrostimulare este o formă pasivă de slăbit, datorită căreia  nu va mai trebui să faci aerobic sau fitness. Rezultatul este o mai bună circulație sanguină și limfatică cât și refacerea elasticității pielii.

Elementul unic, inovator al Professional 24 Pads îl reprezintă curentul SLIMWAVE: Contracții complexe de tip izotonic și izometric acționează atât vertical cât și orizontal asupra musculaturii ce sporesc eficacitatea tratamentelor de remodelare corporală dar și tratamentelor anticelulitice. De asemenea, grație tehnologiei de ultimă oră folosită în proiectarea acestui sistem, senzația de disconfort data de impulsurile electrice este redusă la minim.

 Caracteristici aparat de electrostimulare Professional 24 Pads:

 • 9 programe presetate ce oferă siguranța unor tratamente anticelulitice efectuate automat;
 • 24 de electrozi prevăzuți cu interior siliconat pentru o mai mare fiabilitate dar și un grad sporit de confort pentru pacient
 • Master Level Control care permite mărirea intensității generale cu 22% și astfel obținerea unor rezultate mult mai rapide în lupta cu celulita și remodelare corporală
 • Durata de tratament ajustabilă 15-30-45-60 minute oferă o mai mare flexibilitate dar și posibilitatea compunerii unor ședințe și tratamente extrem de complexe
 • Panou digital ce furnizează pe toată durata tratamentului anticelulitic informații complete: timpul rămas până la terminarea ședinței, tipul de contracții și alternanta contracție/relaxare, tipul de program stabilit – toate pentru a oferi terapeutului o mai bună întelegere a tratamentului efectuat.
 • Posibilitatea de a regla diferit intensitățile fiecărui electrod în parte sprijină terapeutul în stabilirea unui tratament anticelulitic personalizat în funcție de imperfecțiunile tratate.

Electrostimulare – rezultate și beneficii:

 • Accelerarea circulației sangvine
 • Creșterea ratei metabolice
 • Mărirea capacității de absorbție a nutrienților de către piele
 • Îmbunătățirea circulației periferice
 • Eliminarea celulitei și a aspectului de coajă de portocală
 • Realizarea unui spectaculos lifting facial nechirurgical
 • Eliberarea serotoninei – hormonul responsabil de starea de bine
 • Accelerarea sintetizării de colagen și elastină
 • Tratarea ridurilor din jurul ochilor și a gurii, a obrajilor căzuți, bărbiei duble, a ridurilor de pe frunte și dintre sprâncene.
 • Echilibrarea tranzitului intestinal
 • Realizarea unui lifting pentru sâni cu rezultate ce rivalizează cu operațiile chirurgicale de ridicare a sânilor

Electrostimulare – excelentă în tratamentele de remodelare corporală

Electrostimularea poate fi, pentru un maxim de efect, îmbinată cu terapie cu infraroșu, cu împachetări cu creme de termosudație, anticelulitice sau alte creme cu acțiune asupra imperfecțiunilor estetice. Remodelare corporală cu Professional 24 Pads!

admin