De ce să alegi electrostimularea?

Echipa clinicii Nutridava s-a gândit să te sprijine pe toate planurile, astfel pe lângă o dietă personalizată oferită celor ce aleg să se bucure de beneficiile acesteia, îți mai oferim și efectele benefice a electrostimulării. Cu unul dintre cele mai complexe aparate de ELECTROSTIMULARE și aparate care te ajută în procesul de slăbire, ROWE Professional 24 Pads oferă tratamentul principal în micșorarea circumferinței taliei, eliminarea celulitei (aparat anticelulitic revoluționar), tonifierea și remodelarea corporală și mult alte beneficii.

ROWE Professional 24 Pads – aparatul de electrostimulare care a adus inovația în tratamentul anticelulitic și de remodelare corporală!

Electrostimularea rămâne în continuare una dintre principalele metode, cu efecte vizibile aproape imediat pentru a avea: piele mai fermă, musculatură tonifiată, cele mai bune rezultate în tratamentul anticelulitic și remodelare corporală.

Electrostimularea musculară presupune impulsuri electrice care acționează asupra musculaturii cu o frecvență și intensitate adecvată pentru a genera o mișcare vibratorie a mușchilor, astfel arzând calorii și grăsimi aflate în exces în organism.

Deși încurajăm exercițiile fizice și milităm pentru a face mișcare în fiecare zi, o alternativă pentru oamenii care sunt mult prea ocupați și nu au timp pentru toate acestea sau suferă de diferite afecțiuni care îi împiedică să facă sport, masajul cu electrostimulare este varianta datorită căreia  nu va mai trebui să faceți aerobic sau fitness. Rezultatul este o mai bună circulație sanguină și limfatică, o tonifiere semnificativă a musculaturii cât și refacerea elasticității pielii.

De exemplu, pentru pacienții cu poliartrită reumatoidă, leziuni la nivelul sistemului osos, boli pulmonare obstructive cronice sau celor care au suferit o intervenție chirurgicală ortopedică, stimularea electrică neuromusculară poate îmbunătăți în mod eficient structura și funcția musculară. Unii pacienți cu diverse afecțiuni, cum ar fi cele menționate mai sus, pot fi incapabili să tolereze exerciții de rezistență de intensitate ridicată sau pot avea contraindicați în a face sport. Stimularea electrică neuromusculară poate fi o alternativă viabilă pentru acești pacienți.

Electrostimulare – rezultate și beneficii:

Accelerarea circulației sangvine

Creșterea ratei metabolice

Mărirea capacității de absorbție a nutrienților de către piele

Îmbunătățirea circulației periferice

Eliminarea celulitei și a aspectului de coajă de portocală

Realizarea unui spectaculos lifting facial nechirurgical

Eliberarea serotoninei – hormonul responsabil de starea de bine

Accelerarea sintetizării de colagen și elastină

Tratarea ridurilor din jurul ochilor și a gurii, a obrajilor căzuți, bărbiei duble, a ridurilor de pe frunte și dintre sprâncene.

Echilibrarea tranzitului intestinal

Musculatură mai fermă și mai tonifiată

admin