8 moduri de a mânca și de a rămâne sănătos într-o stațiune all-inclusive

Odată ce sunteți hotărât cu adevărat, că doriți să rămâneți sănătos și la greutatea pe care o aveți, nu este chiar atât de dificil, chiar și la o stațiune all-inclusiv. Există câteva lucruri principale de reținut care vă vor ține pe drumul cel bun.

1. Rămâneți la regula cu o singură farfurie.

Este aproape imposibil să ajungi într-o stațiune all-inclusive și să nu adopți mentalitatea „mănâncă totul”. Din punct de vedere tehnic, ați plătit dreptul de a face acest lucru. Cu toate acestea, ca multe  alte lucruri, doar pentru că poți nu înseamnă că ar trebui! Vă poate ajuta să vă setați un obiectiv de a umple doar o farfurie de fiecare dată când mâncați. Încercați să o faceți colorată și diversă! Acest lucru va fi mai satisfăcător la final, mai ales în comparație cu modul în care te-ai simți după 3 farfurii diferite.

2. Faceți o tură în jurul bufetului înainte de a umple farfuria.

La orice bufet, în special stațiunile all-inclusiv, se oferă atât de multe opțiuni încât poate deveni copleșitor alegerea felului de mâncare. Datorită acestui fapt, s-ar putea să ajungi să apuci ceea ce vezi mai întâi. Mersul pentru a observa ce opțiuni sunt disponibile este cu adevărat util. În acest fel, sunteți sigur că ați ales cele mai bune dintre cele mai bune. Căutați articole viu colorate natural și proaspete. Nu uitați că scopul este de a rămâne sănătos.

3. Creați un plan de desert.

Nu este deloc surprinzător faptul că există o mare varietate de articole pentru desert în stațiunile all-inclusiv. Asta nu înseamnă că trebuie să luați din toate la fiecare masă în fiecare zi. Vă sugerăm regula „1 sigur dulce pe zi”, lăsând prânzul ca fiind momentul de a comanda acel tiramisù sau crème brûlée.

4. Alegeți cu înțelepciune băuturile de la bar.

Alcoolul nelimitat este unul dintre cele mai populare avantaje ale unui all-inclusive. Din nou, nu înseamnă că nu ar trebui să participi, dar ar trebui să fii chibzuit în ceea ce alegi să comanzi pe tot parcursul zilei / nopții. Este probabil inteligent să păstrezi o limită pentru băuturile cu fructe – margaritas, pina coladas, bahama mamas, etc, deoarece conținul de zahăr este ridicat și alcoolul ne dă imediat o senzație înșelătoare de foame. Optează pentru o apă mojito, o bere ușoară sau un șpriț cu vin.

5. Bea apă.

Acest lucru poate părea unul evident, dar este atât de ușor să uiți de hidratarea corectă atunci când găsești literalmente pe plajă – cel mai probabil o băutură alcoolică deshidratantă.  Apa va menține nutrienții în mișcare în tot corpul, va elimina toxinele și vă va face să vă simțiți mai plini. Mitul „ Beau o bere să îmi treacă setea” – știm cu toții că este spulberat.

6. Participați la activitățile stațiunii.

A rămâne activ în vacanță nu trebuie să fie dificil. Nu simți că trebuie să continui jogging-ul de dimineață sau pilates când ar trebui să te relaxezi. Majoritatea stațiunilor oferă o sală de gimnastică, dar este atât de ușor să faci niște exerciții într-un mod mai „stil vacanță”. Profitați de varietatea de facilități disponibile și / sau activități care se desfășoară la complex sau pe plajă! Faceți câteva ture în piscină sau în mare, faceți jogging scurt de-a lungul plajei, participați la un curs de scufundări!

7. Dansează.

Da, ai citit bine. Multe stațiuni all-inclusive au început să ofere mici „lecții” de dans ca parte a programelor lor de divertisment. Dacă ești suficient de curajos, ia o lecție de salsa, între timp ai renunțat și la un cocktail! Veți arde calorii în loc să vă așezați în patul hotelului și chiar vă veți face prieteni pe parcurs.

8. Folosește trucul cu farfuria mică.

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, atunci când ridicați o farfurie mare, probabil veți umple spațiul de pe farfurie cu două sau trei șnițele, în loc de o singură bucată. În loc de o farfurie pentru prânz, verificați dacă există farfurii mai mici în apropierea zonei de meniu pentru copii sau a zonei de desert. În cazul în care nu puteți rezista dorinței de a vă umple farfuria, asigurați-vă că alegeți mai întâi legumele și apoi adăugați proteine ​​și grăsimi sănătoase. Dacă vei opta pentru o farfurie medie vei putea liniștit să o umpli cu alimentele pe care le-ai ales.

admin